räksallad
Vill man ha en räksallad utan nummerkombinationer och annat trams i innehållsförteckningen får man gör den själv:
Jag använde handskalade räkor och kräftstjärtar, tyvärr finns inte ekoskaldjur men allt annat jag använde var ekologiskt. Blanda först ihop creme fraiche och majonnäs. Riv morötterna och krama ur dem ordentligt eller låt dem stå och rinna av, samma sak med rakor och kräftstjärtar som du först skär i bitar, önskad storlek. Blanda ihop allt och smaka av med salt och peppar.
Lånat och modifierat härifrån.
- 1½ dl creme fraiche
- ½ dl majonnäs
- 2 morötter
- några kräftstjärtar
- En näve kramade räkor
- salt & svartpeppar
Jag använde handskalade räkor och kräftstjärtar, tyvärr finns inte ekoskaldjur men allt annat jag använde var ekologiskt. Blanda först ihop creme fraiche och majonnäs. Riv morötterna och krama ur dem ordentligt eller låt dem stå och rinna av, samma sak med rakor och kräftstjärtar som du först skär i bitar, önskad storlek. Blanda ihop allt och smaka av med salt och peppar.
Lånat och modifierat härifrån.